Termeni si conditii

Termeni si Condiţii

SC Fatai Style SRL se străduiește să mențină corectitudinea informațiilor afișate pe acest site, www.fatai-style.com / www.fatai-style.ro
Cu toate acestea, având în vedere posibilele erori cu privire la aceste informații, SC Fatai Style SRL precizează că imaginile produselor sunt informative si produsele livrate pot diferi de imagini datorită caracteristicilor în schimbare (de exemplu: culorile văzute pe monitor pot diferi de cele din realitate).

De asemenea, unele caracteristici sau prețurile produselor prezentate pe site pot fi modificate de SC Fatai Style SRL fără nici o notificare înainte sau poate conține erori de funcționare. În același timp, din cauza spațiului limitat si structura informațiilor, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, dar SC Fatai Style SRL depune eforturi pentru a prezenta cele mai relevante informatii si pentru a răspunde la solicitările dumneavoastră cu privire la detalii cât mai curând posibil.

Promotiile/ofertele prezentate pe www.fatai-style.com sunt limitate.

În acest document, următorii termeni scrisi cu majuscule vor avea înțelesurile specificate mai jos (cu excepția cazului în care contextul nu exprimă altceva):

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează www.fatai-style.com/.ro în scopuri private sau de afaceri si care au acceptat condițiile de utilizare a acestui site, îndeplinind toate cerințele procesului de înregistrare.

CLIENT: reprezintă persoana care accesează site-ul în scopuri private sau de afaceri si care au acceptat condițiile de utilizare a acestui site, îndeplinind toate cerințele procesului de înregistrare si care inițiază si completează o comandă.

ABUZ: reprezintă utilizarea site-ului într-un mod contrar cu practica industriei, reglementările si legislației sau în orice alt mod care ar putea dăuna societatii.

ORDIN: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ului www.fatai-style.com de catre un client, care vine ca o forma de comunicare intre companie si clientului.

CONTRACT: reprezintă o comandă confirmată de SC Fatai Style SRL, prin care SC Fatai Style SRL este de acord să livreze clientului produsul si serviciile si clientul este de acord să plătească pentru ea.

UTILIZATORII/CLIENȚII acestui site sunt rugați să citească cu atenție termenii si condițiile de utilizare.

Termenii si condițiile considerate a fi condițiile minime si la utilizarea acestui site se aplică toate articolele de lege din acest domeniu.

Termenii si condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea acestui site. Aceste modificări devin obligatorii cu efect imediat pentru toți utilizatorii/clienții.

Prin accesarea acestui site, utilizatorii sunt de acord cu termenii si condiţii si legislația menționată.

Site-ul www.fatai-style.com/.ro si toate articolele/produsele prezentate sunt protejate prin lege pentru protecția drepturilor de autor. Utilizarea oricărui articol/produs de pe acest site fără acordul nostru va fi pedepsită în conformitate cu legea în vigoare.

Ca urmare a legislației, magazinul online nu are nici o responsabilitate cu privire la următoarele aspecte:

  • Întârzieri în livrare datorate curierului;
  • Informații greșite furnizate de client;
  • Posibilitatea de a primi e-mailuri cu scop informativ sau promoțional;
  • Natura site-urilor prin link-uri care aduc clientul pe site-ul;
  • Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni si condiționeze si orice modificări ale site-ului, fără a anunta utilizatorii / clientul înainte.

Pentru orice întrebări si dificultăți în procesarea comenzii dvs., vă vom contacta prin telefon sau e-mail.