Politica de returnare

Puteti returna produsele in 7 zile dupa primirea coletului, in conditiile originale, fara nicio modificare facuta dupa intrarea in posesia acestuia. Cererile de retur se fac exclusiv la adresa de e-mail: office@fatai-style.com (primiti raspuns in aprox. 48h) 
In cazul returnarilor, transportul returului va fi achitat de catre client (pentru România - 15 lei), iar transportul noului produs (in cazul in care nu se solicita returnarea banilor) va fi achitat de noi.
Putem sa va schimbam marimea/modelul sau va putem returna suma achitata in maxim 14 zile de la primirea si verificarea coletului. Returul banilor se va realiza intr-un cont bancar indicat de catre client (clientul trebuie sa ne furnizeze contul bancar si titularul acestuia pentru ca tranzactia sa fie efectuata cu succes).
Nu acceptam returnarea produselor personalizate sau realizate/modificate dupa cerintele clientului.
Produsele achizitionate la reducere se pot schimba doar cu un alt model sau cu o alta marime. In aceste conditii, banii nu se returneaza, insa cu siguranta o sa gasiti pe site alte variante de produse interesante pentru dumneavoastra.